Liity osaavaan joukkoomme

Opset tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita asiantuntija- ja tukipalveluita OP Ryhmälle. Toimimme viidellä paikkakunnalla ja useilla alueilla kautta Suomen.

Opsetin palveluissa työskentelee niin kokeneita ammattilaisia kuin uransa alussa olevia harjoittelijoitakin. Meillä on näkemystä tulevaisuudesta ja kykyä kehittyä. Tarjoamme työtehtäviä erilaisiin elämäntilanteisiin ja mahdollisuuden kehittyä finanssialan osaajaksi. Palveluissamme on työtehtäviä myös osa-aikaisesti erilaisiin elämäntilanteisiin.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien monipuolisuutta sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Haluatko sinäkin olla yksi osaajistamme?

Katso avoimet työpaikkamme Lue lisää blogistamme

Tuottamamme palvelut

Opsetissa työskentelee n. 800 osaajaa ympäri Suomen. Toimintamme keskittyy viidelle paikkakunnalle eri puolilla maata, ja tuotamme palveluita myös muualla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.​

Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena OP Ryhmälle ja Osuuspankeille.

Tarjoamme eri elämäntilanteisiin sopivia uramahdollisuuksia. Katso avoimet työpaikkamme tästä.

Tarjoamme henkilöstöllemme


HYVINVOIVA TYÖYHTEISÖ

Opsetissa voidaan hyvin. Olemme saaneet henkilöstön työhyvinvointikyselyssä erinomaisen tuloksen useana vuonna peräkkäin. Työajan joustojen lisäksi työhyvinvointia tukevat tiimien yhteinen tyhy-toiminta ja Voi hyvin -tapahtumat.

Arvostamme ja palkitsemme henkilöstöämme erinomaisista työsuorituksista.

KEHITTYMIS- JA
ETENEMISMAHDOLLISUUKSIA

Tarjoamme mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen. Meillä voit siirtyä tehtävästä toiseen liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Työurasi voi Opsetissa kehittymisen lisäksi johtaa myös urapolkuna OP Ryhmään. Monet meillä toimihenkilönä aloittaneet työskentelevätkin nyt esimiehenä tai asiantuntijana Opsetissa tai OP:lla.

HYVINVOINTIA
TUKEVAT HENKILÖSTÖEDUT

Meillä saat käyttöösi ePassi Flex -hyvinvointedun.

Sairaanhoidon sisältävän laajan työterveyspalvelumme tuottaa Mehiläinen. Henkilöstöetuihin kuuluu myös Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Tuemme terveellistä lounasruokailua. Käytössämme on Eazybreak-järjestelmä.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö

”Me Opsetissa pidämme huolta henkilöstöstämme. Meille on tärkeää, että työ on mielekästä, palkitsevaa ja siinä on mahdollisuus kehittyä. Työyhteisömme on turvallinen ja terveyttä sekä työkykyä ylläpitävä. Uusi opsetlainen perehdytetään työtehtäviinsä ja yhtiön käytäntöihin. Tuemme henkilöstön osaamisen kehittymistä valmentaen sekä erinomaiset työsuoritukset huomioiden.

Henkilöstöstrategiamme mukaisesti Meidän Opsetissamme työskentelee osaavaa ja hyvinvoivaa henkilöstöä, joka kehittyy pitkäkestoisissa työsuhteissa. Mittaamme henkilöstökokemustamme säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme yhdessä henkilöstömme kanssa. Hyvinvoiva henkilöstö onkin tärkein voimavaramme.”

Minna Tihula, Henkilöstöjohtaja

Minna Tihula

Avoimet työpaikat
Katso kaikki